VÅR VÅR VÅR

Äntligen är den här!!!! alla sinnen får sitt förutom just att värmen saknas men den kommer hoppas jag !

Alla lammen är födda och det mesta har gått bra och de flesta har klarat sig. Vissa små sötnosar som inte klarade av starten i denna värld oavsett sondmatning och extra omvårdnad och kärlek.

Vi kommer under sommaren göra vissa förändringar i företaget och kommer inte att ha öppet varje helg eller servera fika utan det blir möjlighet till fika för förbokade sällskap. Vi öppnar i år först till Mors dag, men det går alltid bra att ringa och höra, för är vi hemma så öppnar vi gärna upp!

Planering inför Morsdag tillsammas med Taste The Countryside är igång och i år har vi femårsjubileum av denna helgrunda. Fantastiskt roligt att samarbeta med så många duktiga och inspirerande företag, vi hjälps åt med kunskap, inspiration, marknadsföring och tips och ideer. Hos oss kommer det under morsdagshelgen vara våröppning och vårrea i butiken, möjlighet att köpa fika och bjuda mor på en skön stund i växthuset eller trädgården beroende på vad vädergudarna bestämmer sig för. Håll utkik efter vår nya gemensamma nätverksbroschyr som dyker upp här på nätet eller i din brevlåda inom kort.

Njut nu av ljuset, fågelkvitter, doft av grönt och skirt och kanske lite koskit och förhoppningsvis lite ledighet.

Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *