Tillbaka till rutiner och vardag !

oj oj vad denna sommar gått fort, nu är semestern över för denna gång, sommarlovet är slut och barnen börjar skolan på måndag och det känns som att vi hela familjen laddat en del energi och ser fram emot höstens roligheter och utmaningar. Vi har haft förmånen att få tillbringa tid på flera orter i Sverige under vår semester, Gotland som alltid är en fantastisk plats att komma till, Varberg, Åsa och vi avslutade med en cykel-och vandringsvecka i Sälen helt superskönt precis som det brukar.

Vad händer nu då, jo jobbet är igång igen och som landsbygdsutvecklare är sällan den ena dagen den andra lik utan jag får göra väldigt mkt olika saker och träffa otroligt många härliga människor i både företagsvärlden och inom föreningslivet. På hemmafronten på gården och i butiken så gör sig höstens aktiviteter påminda och det innebär bla mönstring av alla lamm, ansning i växthuset där det växt så det knakar, förbereda inför skördemarknader och Matfest och inför det näst kommande evenemanget vi är med på Cykel och vandringsfestivalen 2-3 september. Då har vi öppet tillsammans med många fler i nätverket Taste The Countryside, vi säljer cykelorienteringskartor, det finns smarrigt fika och förhoppningsvis så har vi hunnit få hem ny korv som kan provsmakas.

Lammlådor skall levereras ut under hösten och ännu finns det möjlighet att boka upp en för dig som ännu inte gjort det! slå mig en signal eller skicka ett mail till lotta@avelsasnaturhem.se så skall vi nog hitta ett alternativ som passar just dig.

Men man vill ju hålla kvar sommaren lite till och det är ju inte så att man är mätt på sol och värme riktigt än utan jag hoppas på en härlig andra halva av augusti och september.önskar dig en härlig sensommar!

Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *