sommar sommar sommar

kanske  att vi inte blivit så bortskämda med sol och värme än i år men hur det än är så är sommaren här, underbar grönska, MASSOR av blommor och djurliv!

Sommarlovet börjar idag för våra grabbar och jag startade dagen med att köra äldsta sonen till Tångabo gård vilket är ett av hans favoritställen, själv gick jag till växthuset och plockade en skål full med smultron och gjorde en härlig smoothie till frukost åt mig och Viktor, blev en hel del över så det får nog bli smultronglass till fredagsmyset ikväll.

Snart är det midsommar och då tar vi en kort paus, dvs vi har stängt butik och cafe´ hela midsommarhelgen för att fira midsommar med vänner och bekanta!

sommarblommor 2016

Den jättefina utställningen med stickade plagg ”50 nyanser av ull” som vi hade under morsdagshelgen blev mycket uppskattad och nu jobbar vi på nästa utställning i växthuset ”Keramik i det gröna” och den kommer att vara helgen 15-16 juli. Det är keramikern Marina Bengtsson som ställer ut både bruksföremål och konsthantverk. Marinas konst har vi tidigare visat i vårt växthus och utställningarna har varit jätteomtyckta och välbesökta så planera redan nu in en sommartur till oss denna helg!

fyllekajasjöhäst

Samarbetet med nätverket Taste The Countryside är något som jag verkligen uppskattar och i vår nya broschyr som ni hittar på vår gemensamma hemsida eller hos någon av alla oss aktörer så hittar ni massor av roliga och mysiga saker att besöka och göra i sommar. En tur längs ”vår gröna affärsgata” kan innebära en hel del smultronställen, god mat och fika, annorlunda inköp och mysiga möten.

FullSizeRender (2)

Önskar er alla en härlig midsommar!

Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *