God jul och gott nytt år

Det närmar sig sista dagarna på  2017, alltid lite vemodigt men  samtidigt spännande och förväntansfullt med att det snart är nytt år igen! Att tiden går fort är ju inget nytt, alla säger samma sak oavsett gammal eller ung. Detta är nog något vi själva skapat, för att alltid vara på språng, ha flera saker på gång samtidigt, ständig uppkoppling med allt och alla och att alltid vilja göra mer och vara med på det mesta gör nog att vi inte tar oss tid att stanna upp, njuta av nuet utan jagar vidare mot nästa sak, ställe eller mål och upplever att vi inte hinner med.

 

Dags att göra lite egna förändringar och det innebär att jag iallafall skall göra ett försök att starta mitt 2018 med lite mer reflektionstid, stanna upp och vara tacksam för det jag har och får uppleva här och nu, ägna mer tid åt familjen och saker jag tycker om. Att lära mig säga jag VILL göra istället för jag måste=)

Jag vill nu tacka alla er besökare och vänner för ett fint 2017, för massor av nya fina möten, roliga aktiviteter och händelser som jag fått uppleva och dela med er. 2017 har vi för första gången varit med på REKO-ring vilket jag tycker är ett otroligt bra sätt att sälja och köpa lokalproducerad relationsmat. Jag når en helt ny kundkrets och konsumenten får tag på väldigt mycket bra mat. Jag har även utvecklat min skinnsömnad med fler produkter och stickat min första kofta av vårt eget garn och detta är något som jag verkligen tycker är superkul, min fina vän Christina håller på och utvecklar stickmönster så under 2018 kommer det med största sannolikhet en egen design på Avelsås Naturhems kofta, klurar nu på ett bra namn=)

Fler kunder har hittat till oss och beställt lammlådor och vår egen korv vilket också känns jätteroligt, att själva kunna förädla och sälja våra produkter från gården innebär ju att vi har koll och är med på hela kedjan av vad våra djur är med om och det är jätteviktigt för oss!

dags att önska er ett härligt gott nytt år och jag hoppas att vi ses 2018!

Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *