Äntligen vinter och snö!

Redan mitten av februari och nu har äntligen vintern kommit hit och vi har fått lite snö! Älskar det där klara härliga vädret med knarr under skorna och nu har barnen sportlov så då är det ju perfekt med snö så att de kan vara ute.

Idag har jag packat upp två säckar med fårskinn som kommit tillbaka från berederiet, WOW vilken lycka det är att packa upp dessa fina, härliga produkter! Så nu finns det många skinn att välja på om man är sugen på att skaffa ett nytt till soffan, sängen, pulkan, skotern eller bara som dekoration. Flera nyanser av grått och både långhåriga och korthåriga!

under januari till mars så ligger verksamheten lite vilande men det är bara att slå oss en signal för är vi hemma öppnar vi gärna upp för just dig!

Under vintern har vi djuren installade och de blir lite mer tama än ute på bete, man kan kela lite mer med dem och kommer dem lite närmare vilket är jättemysigt, min favorit just nu är faktiskt en av de stora baggarna som jag blivit riktig kompis med, får se om det håller i sig när han skall ut i hagen igen eller om han återgår till sin lite mer kaxiga och hårda stil då=) Det märks på tackorna att det närmar sig lamnings-period för de blir tjockare och tjockare, vi scannade dem (ultraljud) för någon vecka sedan och räknar med att få nästan 70 lamm under våren.

Njut nu av vintervädret och passa på att åka lite skidor, finns ju mkt fina spår och backar runt om och  i Ulricehamn!

Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *