Advent-stämning

adventsmys

nu planerar vi för fullt för första advent och jul. Nästa vecka kommer vi att ha en gemensam aktivitet med Grovare Lamm och Handel, Tångabo Gård, Älvåkers Design och Trevia Design då vi firar in advent redan på torsdag 24:e kl 15-21. Vi tänder massor av ljus och öppnar upp våra butiker så passa nu på att besöka oss denna em/kväll och njut av lite lantlig adventstämning och handla lite julklappar till nära och kära i lugn och ro. Samla stämplar/signaturer på alla ställen och var med i en utlottning av en julkorg till ett värde av 1000kr.

Söndag 27/11 Första advent står vi på Bollebygds julmarknad och därför är butiken hemma i Grovare stängd.

Sedan rullar det på snabbt fram mot jul och sista helgen innan jul så är det dags för Mathantverkshelg igen, 4:e året och vi hoppas även i år på lika lyckat arrangemang som tidigare. Mathantverkshelgen arrangeras i samarbete med delar av nätverket Taste The Countryside och hålls i Sockengården i Od lördag och söndag 17-18 dec kl 15-19.

Hos oss så har du möjlighet att hitta det där lilla extra som du vill ge till dina nära och kära och vi packar gärna en låda eller julpåse med godsaker som du kan ta med på julfesten eller julmiddagen. Slå oss en signal så öppnar vi upp för dig!

Önskar er en härlig adventstid!

Lotta

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *